Isabelle

Isabelle

Enthousiast en leergierig zijn twee woorden die mij goed zouden omschrijven. Ik ben erg nieuwsgierig naar waarom en hoe dingen wel of juist niet werken. Zelf sport ik graag, beoefen ik yoga, verdiep ik me in spiritualiteit en ben ik elke dag wel bezig met iets wat te maken heeft met gezondheid. Het is een van mijn passies.

Transparantie en eenvoud staan voor mij centraal. Ik geloof dat gezondheid niet complex hoeft te zijn en hou het daarom graag bij de essentie. Open en eerlijk zijn vind ik belangrijk, vooral bij het geven van (product) advies, om zo samen met de nodige kennis en een gezamenlijk vertrouwen een stap dichterbij bij jouw doel te komen. 

Wat wens je te veranderen? Wat is er uit balans? Het hele geheel in kaart brengen én begrijpen om zo tot de kern te komen. Ik geef jou graag het vertrouwen om de touwtjes in eigen handen te nemen. Je gezondheid is belangrijk en jij mag daar de nodige verantwoordelijkheid voor nemen. Met alle liefde, plezier en zorgvuldige aandacht help ik jou daarbij! Daar krijg ik gewoon ontzettend veel energie van! 

 

 

 


Nieuwer bericht